18 Aralık 2010 Cumartesi
Lavaş Ekmeği
İçli köftenin yanına yapılmış lavaş ekmek, siz kahvaltıya da yapabilirsiniz. Üşenmeden yapıverin işte !!!
Malzemeler
1 çay bardağı sıvıyağ
1 çay bardağı yoğurt ( yoğurdun sulu yeri olursa daha iyi olur.)
1 tatlı kaşığı tuz
3 su bardağı un
kıvama getirecek kadar su ( kolay açabilmek için ele yapışmayan yumuşak bir hamur elde etmeniz lazım)
Hazırlanışı
Tüm malzemeleri karıştırıp , su ile yoğurun. Kıvama geldiğinde yumurta büyüklüğünde bezeler alıp , açın. Yüksek ısıda teflon tavada iki tarafınıda pişirin...
Afiyet Olsun ...
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder