Sayfalar

3 Eylül 2011 Cumartesi

Nerde Kalmıştık :)

Biliyorum çok ara veriyorum ama o kadar koşturmalı bir 2011 oldu ki , hayatım boyunca hep hatırlayacağım . Oğlumu görmek için her ay en az 2 defa Adana yolculuğu yapıyordum , haliyle de çok yoruluyordum . Bugün kayınvalidemi de alıp Dargeçit'e kuzumu da getirdim , eğer aksi bir durum olmazsa uzun süre yolculuk yapmamayı düşünüyorum.
Oğlum daha iyi gibi , 1 yıl şurup kullanacağız :( birde saati şaşmaması lazım ki sabah - akşam 9'da elimizde kaşık ... İlacın karaciğere biraz yükü olacakmış inşallah en az yaraları alarak kurtuluruz . İlacın diğer bir yan etkisi ya iştah açıyormuş , ya da kapatıyormuş. Biz zaten doğuştan iştahsızız inşallah bize ters teper. Bu konuda lütfen bana dua eder misiniz ??? İştahsız , zayıf bir çocukla uğraşmak çoookkkk zor . Birde herkes aaaa ne kadar zayıflamış demiyor mu ?

Neyse gelelim asıl konumuza , kitap ayracını zor da olsa bitirip sahibine verdim . Tam olarak istediğim gibi olmasa da bu 2. ayracım zamanla daha güzel yapacağıma eminim . İşlemek isterseniz desen şemaları Kanaviçe 22. sayıda.




4 yorum:

  1. aaaa... ikimiz de ayraç yayınlamışız :)) "Pişti olduk" mu diyorlar :))Çok cici olmuşlar, ellerine sağlık. Ayraç işlemek zevkli değil mi, hem çabuk bitiyor hem de işlevsel, güzel hediyelik :)

    YanıtlaSil
  2. piştimi olduk ya da benim ayraçlar sizinkilerin yanında sönük mü kaldı bilemeyeceğim :)))
    Benim için çarpı işi yapmak her daim zevkli , birde çabuk bitince daha da zevkli.
    Hediye ettiğim kişi bir Prof. olunca ve bu tarz işleri sevince hediye daha anlamlı oluyor ...

    YanıtlaSil
  3. Büyük geçmiş olsun,bir yıllık tedavi süresinide sıkıntısız atlatırsınız umarım.Ayraçlar pek güzel olmuş,ellerine sağlık...kuşlu olan daha güzel ;)
    Bu arada Tutunamayanlar Ben'im favori kitaplarımdandır :)

    YanıtlaSil
  4. teşekkürler Sevdiye ablacığım , Allah kimsenin yavrusuna hastalık vermesin ...
    Ayraçları beğenmene çok sevindim :) Ayraç resimlerini Adana'da annemlerde çekmiştim , kitap kızkardeşimin :) Ben henüz okumadım ama okumayı düşünüyorum ...

    YanıtlaSil